Autoverzekering

 

In samenwerking met onze partner Correct Verzekerd, specialist in autoverzekeringen, bieden wij vanaf nu ook autoverzekeringen aan.

Correct Verzekerd werkt met een groot aantal maatschappijen en vergelijkt het aanbod waardoor u de beste verzekering voor de beste prijs krijgt.

Een offerte heeft u binnen een paar minuten, en wordt ter plaatse voor u geregeld.

U rijdt dus direct weg met een Correcte verzekering voor een goede prijs !

Autoverzekering

Als u een auto koopt ben u wettelijk verplicht minimaal een WA autoverzekering af te sluiten. U kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen. De keuze voor de dekking hangt mede af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. Wij geven u graag advies zodat u de juiste keuze kunt maken.

Soorten dekkingen

De WA-verzekering vergoedt de schade die met uw auto wordt toegebracht aan derden. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd.

WA+beperkt casco (ook wel WA plus genoemd). Naast de WA dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. ruitbreuk, diefstal, brand, en storm. Schade aan uw eigen auto (schuldschade) die u zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed. Beperkt cascoschades, zoals ruitschades of inbraakschades zijn niet van invloed op de no-claim korting.

WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu wordt ook alle schade aan uw eigen auto vergoed.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. Ze zijn niet allemaal nodig of verplicht, u kunt zelf bepalen welke u nodig vindt.

Ongevallen inzittendenverzekering:

Keert een vast bedrag uit bij blijvend letsel als gevolg van een ongeval aan bestuurder en/of passagiers.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering:

Bent u alleen WA of WA plus verzekerd en een tegenpartij veroorzaakt schade, dan moet u zelf de schade gaan verhalen. Met een verhaalsrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij het verhalen van een schade.

Wilt u een vrijblijvende offerte ? Neem dan contact met ons op !